ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

وزیر خارجه اوکراین: پاییز سختی در انتظار ماست

وزیر خارجه اوکراین: پاییز سختی در انتظار ماست وزیر خارجه اوکراین گفت این کشور احتمالاً به سمت مذاکره با روسیه سوق داده می‌شود و فصل سیاسی دشواری پیش‌رو دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 13
کد خبر: ۱۹۹۲۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیترو کولبا» وزیر خارجه اوکراین گفت در حالی که این کشور احتمالاً به سوی مذاکره با روسیه سوق داده می‌شود، به سمت فصل سیاسی بسیار دشواری می‌رود. او قول داد هر کاری برای مقاومت در برابر تلاش‌ها برای وادار کردن اوکراین به یافتن راه‌حل دیپلماتیک در خصوص بحران جاری انجام دهد.

 

به گزارش رسانه‌های اوکراینی، وزیر خارجه این کشور گفت: به همه هشدار می‌دهم فصل سیاسی بسیار دشواری خواهد بود. این صداها [درخواست برای گفت‌وگو] بلندتر می‌شود. هر کاری را در چارچوب قوانین بین‌المللی و کیفری انجام خواهیم داد تا اطمینان یابیم این صداها محو می‌شود.

 

کی‌یف مکررا هر گونه احتمال گفت‌وگو با روسیه را رد کرده و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین حتی پاییز گذشته قانونی را معرفی کرد که صراحتاً چنین اقدامی را ممنوع می‌کند. در طرف دیگر، مسکو گفته آماده مذاکرات معنادار برای حل‌وفصل بحرانی است که یک سال‌ونیم ادامه داشته است.

 

اظهارات کولبا واکنش «سرگئی تسکوف» سناتور روس که کریمه را در مجلس علیای این کشور (شورای فدراسیون) نمایندگی می‌کند، به همراه داشت و برداشت کولبا درباره پاییز پیش‌رورا مورد تمسخر قرار داد و گفت این دیپلمات و رهبری اوکراین به طور کلی در واقع نگران تمام شدن کمک‌های غرب است.

 

وی به رسانه‌های روس گفت: او (کولبا) معتقد است که پاییز آزمون سختی برای اوکراین به دلیل درخواست‌ها برای مذاکرات خواهد بود زیرا او و نخبگان کی‌یف در گروگان پول راحتی هستند که از غرب می‌رسد.

 

این سناتور روس افزود: هر چه جنگ بیشتر طول بکشد، آن‌ها پول بیشتری به دست خواهند آورد و بیشتر از آمریکا و انحادیه اروپا مطالبه خواهند کرد. با این حال، مردم اوکراین بیشتر این بودجه را نخواهند دید، زیرا کمک‌ها غارت می‌شود.

 

از زمان آغاز درگیری‌ها در اوکراین، غرب کمک نظامی و مالی زیادی روانه اوکراین کرده و آمریکا به تنهایی حدود ۱۰۰ میلیارد دلار به اوکراین اختصاص داده است. مسکو بارها از متحدان غربی اوکراین خواسته پمپاژ تسلیحات به اوکراین را متوقف کنند و استدلال کرده که این امر بجای تغییر نتیجه، تنها خصومت‌ها را تشدید می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار